Robin Vos

 

Triggerpoint en Massage Therapeut met als specialisatie: Dry Needling, Diepe weefsel massage en Neurokinetische Therapie

In 1994 ben ik een 4-jarige opleiding voor massage therapie gaan volgen in Amsterdam aan de Academie voor Massage en Beweging. In 1998 heb ik het diploma sportmasseur behaald om meer specifieke begeleiding te kunnen geven aan personen die na een fysio- therapie traject nabehandelingen nodig hebben, mensen die herstellende zijn van een kwetsuur en sporters. Daarna heb ik diverse aanvullende cursussen gevolgd (diepe weefsel massage, Dorn methode, holistic pulsing, thaise massage) om zo mijn techniek en kennis te verbreden.

Vanaf 2008 heb ik diverse opleidingen behaald zoals: Complementair Therapeut, Triggerpint Therapie met Dry Needling, HBO medische basis volgens Plato eindtermen en Neurokinetische Therapie. Dit geeft mij de bevoegdheid om declaraties af te geven die u weer kunt innen bij uw zorgverzekeraar. Daarbij moet u wel aanvullend verzekerd zijn.

Diploma's & Certificaten

 • Akademie voor massage 

  Gevolgd bij de akademie voor Massage en Beweging in 1994

  In deze opleiding heb ik kennis gemaakt met diverse massage technieken vanuit hier is mijn interesse naar meer behandel gericht werk ontstaan.

 • Trigger point coach

  Start van een goede en effectieve behandel methode

  Na het ontdekken van gevoelige punten in de spier tijdens de diepe weesel massage ben ik hier meer op gaan werken en ontdekte dat de spier hierdoor nog meer ging ontspannen.

 • Life science therapeut

  Gevolgd bij Vita Oplediningen

  Deze opleiding heeft mij meer inzicht gegeven in de werking van de mens met verschillende ziekte beelden en wat de mogelijkheden zijn om die op een meer natuurlijke manier te behandelen.

 • Sportmassage

  Spormasseur sinds 1999

  Deze opleiding is complexer dan de meeste mensen verwachten, het geeft een goede inleiding in het behandelen van sportblessures.

 • Triggerpoint therapie

  Klachtgericht behandelen met Dry Needling

  Bij deze 3 jarige opleiding leer je goed pijn patronen herkennen zodat je daar met zowel handmatige als dry needling technieken kunt behandelen.